Відкрита лекція Дж.Чандра Мазумдара «Конкурентна політика та право: американський погляд», 23.04, 09:00-10:00

Legal High School дарує можливість збагатити свої знання новою інформацією зі сфери антимонопольного права.

Тому Legal High School запрошує всіх відвідати відкриту безкоштовну лекцію Дж. Чандра Мазумдара, адвоката антимонопольного департаменту Міністерства юстиції США на тему «Конкурентна політика та право: американський погляд».

Лекція відбудеться о 9:00 годині 23 квітня 2018 року в БЦ «Леонардо» (вул. Богдана Хмельницького, 52).

Зареєструватися на лекцію можна за посиланням –
https://lhs.net.ua/vidkryta-lektsiia-dzh-chandra-mazumdara/

Дж. Чандра Мазумдар — адвокат з правом виступу у судах, що опікується сферами транспорту, енергетики та сільського господарства в антимонопольному департаменті Міністерства юстиції США.

Зараз пан Чандра є радником з технічної допомоги Антимонопольного комітету України в рамках спільного проекту Федеральної торгової комісії та Міністерства юстиції США, що фінансується USAID.

До приходу в антимонопольне управління у 2002 році пан Чандра займався великою кількістю справ у сфері транспорту, енергетичного та аграрного сектора. Також працював над справами у сфері електроенергетики, зокрема злиттів, наприклад, США проти Exelon та PSEG (2006).

Виступав провідним юристом у двох справах із забезпечення виконання рішень стосовно порушень законодавства США про повідомлення щодо ймовірного злиття. Також займався питаннями цивільного та кримінального провадження при ціновій змові під час торгів та успішному оспорюванні злиття у сфері медичного страхування

МЕНЮ

LegalHighSchool – Вища школа для юристів та адвокатів

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x
Кошик